Budapest VI. ker. Bajza utca 68. IV. em. • info@capriccionet.hu
6 fogásos ünnepi menü
Ünnepi terülj-terülj asztalkám
Bearanyoztuk a vacsoránkat
Nálunk vacsorázott a világ leghíresebb hegedűművésze, Pinchas Zukerman
Itt találjátok 6 fogásos ünnepi menü ajánlatunkat. Egyre fogynak a szabad helyek, ha ajánlatunk elnyeri tetszéseteket, mielőbb keressetek minket!
Három évvel ezelőtt, ezen a napon tartottuk az első vacsora estünket, és ezzel, megnyitottuk a Capriccio lakáséttermet.
Beszámoló egy különleges rendezvényünkről: Egy rendhagyó luxusvacsorán jártunk, ahol a CIB Bank jóvoltából még aranyat is ehettünk. Természetesen nem aranyrögöket majszoltunk, de négy fogásos menünk minden tételében szerepelt az arany, porított, füst, vagy fújt formában.
Nagy izgalommal vártuk az estét. Megtisztelve éreztük magunkat, hogy Zukerman urat és kedves feleségét vendégül láthatjuk.

A Lakásétterem

A lakáséttermi kis "tudni illik"

A Bajza utcában egy liftes társasház negyedik emeletén van a mi lakáséttermünk, a CAPRICCIO LAKÁSÉTTEREM. Nincs állandó nyitva tartásunk, ide nem tudsz bármikor eljönni. A nappaliban van egy nagy asztal, ahová leülhettek, a lakás rendelkezik továbbá egy szép nagy terasszal. A helyszínről a galériában találsz fotókat.

 

Az ételek az érkezésetekkor már majd mind készek, a befejezésüket végignézheted. A konyhába is bejöhetsz, kérdezhetsz, kíváncsiskodhatsz, vagy ha kedved szottyan be is segíthetsz.

 

Az egész rendezvény alatt gasztro-show-val szórakoztatunk, beszélünk a borászokról, a borokról, miért pont ezt választottuk az ételhez, elmeséljük, miből, hogyan készülnek a fogások. Éjfélig maradhatsz.

Hol vagyunk, mit kapsz egy-egy lakáséttermi rendezvényen?

A Kapcsolatok menüpont alatt nevek, telefonszámok, a cégünk neve, annak adatai és lakáséttermünkhöz térkép is van.

 

Szeretnél hozzánk jönni? Vedd fel velünk a kapcsolatot. Az első kérdés hányan jönnétek? Az étterem speciális működése miatt 10 főtől vállaljuk a vendéglátás lebonyolítását.

 

Reggeli, ebéd, vacsora – bármi lehetséges, a kezdés időpontja is rajtatok áll.

 

Mondd el, mit szeretnél enni, és mi megfőzzük! Már rég megkóstoltál volna valamilyen ételkülönlegességet? Mi elkészítjük! De nyugodtan ránk is bízhatod magad.

 

Van kedvenc borászod, borod? Vagy kipróbálnál valami mást? Beszerezzük, a fogásokhoz ajánlunk mi is borokat, vagy a borokhoz készítjük el az ételeket.

 

Születésnap, esküvő vagy egyéb alkalomból lehet kérni, hogy az ételsor összeállításnál helyezzünk külön figyelmet arra, hogy az ünnepelt, vendégek velünk főzhessenek.

 

A részletek egyeztetése után ajánlatot küldünk a fogásokról, borokról és a tervezett árról.  Az ételeket és az alapanyagokat mindig a szezonnak megfelelően válogatjuk össze. A kiküldött ajánlaton, elfogadás előtt 1 alkalommal kérhetsz változást, a már elfogadásra került ajánlaton nem áll módunkban változtatni. Ha például vega, laktózérzékeny vagy paleo van a csapatban, azt kérlek, előre jelezd, hogy számukra a „fő”menüsorral egyenértékű, azzal teljesen harmonizáló menüsort tudjunk összeállítani, a rendezvény napján nincs lehetőség speciális menüsort, módosítást kérni.

 

Mindegyik fogáshoz egy-egy pohár bort adunk, magyar borászok legjobb boraiból válogatva. A borok illeszkednek a fogások ízeihez, harmonizálnak velük. Az árba beletartozik a több fogásos ételsor, a hozzájuk tartozó borok kb. 1-1,2 dl fogásonként, a fogadóital, szénsavas- ill., szénsavmentes vizek, rostos üdítő, kávé, pálinka. Nem tartunk szénsavas üdítőitalokat, és egyéb rövid italokat, de külön kérésre beszerezzük.

 

Házhoz visszük a lakáséttermet

Ha rendelkezel a vendégek fogadására alkalmas helyszínnel, akár az otthonodban is vendégül láthatod a családod, baráti társaságod. Az sem baj, ha nem rendelkezel a megfelelő eszközökkel, a rendezvény napjára mindent biztosítunk számotokra. Közreműködésünkkel profi grillpartit, állófogadást, ebédet vagy vacsorát adhatsz. Te kényelmesen hátradőlsz, mi elvégezzük a vendéglátással kapcsolatos munkákat, végre aggodalom nélkül élvezheted, hogy házigazda vagy. 

Gasztronómia a csapatépítésben

Gasztronómiát viszünk a csapatépítésbe. Van elképzelésetek az ételekről? Hozzatok saját recepteket, közreműködésünkkel tökéletesen készíthetitek el. Ha nincs elképzelésetek, mindenre javaslatot adunk. Csapatépítés keretében közösen, a segítségünkkel, akár egy barátságos hangulatú versennyel egybekötve alkotjátok meg a fogásokat. Mivel a csapatépítést követően az általatok elkészített ételeket fogyasztjátok el, mindenben a segítségetekre leszünk a főzés közben.

Főzőversenyek zsűrizése

Vállaljuk főzőversenyek zsűrizését, ahol nem csak kritikus szemmel nézzük az elkészített ételeket, hanem a versenyzőket igyekszünk szakmai tanácsokkal ellátni, hogy a lehető legjobb ételt tudják felszolgálni a zsűrinek és a verseny ne csak a dobogósoknak, nyújtson sikerélményt. Találkoztunk olyan csapattal, akik csekély tapasztalattal, kevés eséllyel, csupán a móka miatt vágtak bele a versenybe, egy év múlva a tanácsainkat megfogadva, a bátorításunknak köszönhetően az egyik legütőképesebb csapatként tértek vissza.

Ételkóstolók és bemutatók

Több száz fő esetén ajánljuk ételkóstolóinkat. A kóstoltatást jellemzően egy-egy tematika köré építjük fel, legyen szó egészséges falatokról, esetleg különböző nemzetek étkezési kultúráiról, ránk nyugodtan bízhatod az ételkóstoló lebonyolítását. A rendezvény résztvevőit gasztro-show-val, rövid bemutatókkal várjuk. Az érdeklődők nemcsak ételeket kóstolhatnak, minden fontos információt, érdekességet ismertetünk az aktuális tematikáról.

Egyedi ötletek megvalósítása

Régóta szeretnéd egyedi gasztronómiai ötletedet megvalósítani? Különlegességgel lepnéd meg vendégeid, családod? Keress minket, nyitottak vagyunk az újításokra, kihívásokra.

 

Megrendeléseddel kérünk írásban keress meg minket. Címünk: info@capriccionet.hu

 

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6