Budapest VI. ker. Bajza utca 68. IV. em. • info@capriccionet.hu
6 fogásos ünnepi menü
Ünnepi terülj-terülj asztalkám
Bearanyoztuk a vacsoránkat
Nálunk vacsorázott a világ leghíresebb hegedűművésze, Pinchas Zukerman
Itt találjátok 6 fogásos ünnepi menü ajánlatunkat. Egyre fogynak a szabad helyek, ha ajánlatunk elnyeri tetszéseteket, mielőbb keressetek minket!
Három évvel ezelőtt, ezen a napon tartottuk az első vacsora estünket, és ezzel, megnyitottuk a Capriccio lakáséttermet.
Beszámoló egy különleges rendezvényünkről: Egy rendhagyó luxusvacsorán jártunk, ahol a CIB Bank jóvoltából még aranyat is ehettünk. Természetesen nem aranyrögöket majszoltunk, de négy fogásos menünk minden tételében szerepelt az arany, porított, füst, vagy fújt formában.
Nagy izgalommal vártuk az estét. Megtisztelve éreztük magunkat, hogy Zukerman urat és kedves feleségét vendégül láthatjuk.

Hírek és Beszámolók

Itt olvashat beszámolókat eddigi vacsoraestjeinkről vagy egyéb éttermen kívüli eseményeinkről. Ha valami érdekesség történik velünk, ebben a rovatban beszámolunk róla.

Borajánló

Itt találhat részletes információkat a vacsoráinkhoz kínált borainkról. Minden hónapban bemutatunk egy-egy neves hazai pincészetből származó bort, mely illatában, ízében kapcsolódik az adott évszakhoz.

Receptek

Ebben a menüpontban olyan általunk kipróbált recipeset találhat, melyeket háziasszonyoknak és főzni szerető uraknak írtunk.
Különleges receptjeinket megpróbáltuk úgy leírni, hogy otthon is el tudják készíteni.

Vendégkönyv

Éttermünkben szokásunkká vált, hogy vacsoráink végén megkérjük vendégeinket, hogy írják le nekünk, érzéseiket, véleményüket az estjeinkről, ételeinkről. Ezekből csemegéztünk ki néhányat.

Arhív Hírek

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert már van múltunk. Van mire jó szívvel emlékezni. Úgy gondoltuk, hogy itt megosztunk Önökkel néhány igazán emlékezetes eseményt a közelmúltból.
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6