Budapest VI. ker. Bajza utca 68. IV. em. • info@capriccionet.hu
6 fogásos ünnepi menü
Ünnepi terülj-terülj asztalkám
Bearanyoztuk a vacsoránkat
Nálunk vacsorázott a világ leghíresebb hegedűművésze, Pinchas Zukerman
Itt találjátok 6 fogásos ünnepi menü ajánlatunkat. Egyre fogynak a szabad helyek, ha ajánlatunk elnyeri tetszéseteket, mielőbb keressetek minket!
Három évvel ezelőtt, ezen a napon tartottuk az első vacsora estünket, és ezzel, megnyitottuk a Capriccio lakáséttermet.
Beszámoló egy különleges rendezvényünkről: Egy rendhagyó luxusvacsorán jártunk, ahol a CIB Bank jóvoltából még aranyat is ehettünk. Természetesen nem aranyrögöket majszoltunk, de négy fogásos menünk minden tételében szerepelt az arany, porított, füst, vagy fújt formában.
Nagy izgalommal vártuk az estét. Megtisztelve éreztük magunkat, hogy Zukerman urat és kedves feleségét vendégül láthatjuk.

Jenei Tamás

Tulajdonos • Séf

1978. február 24-én láttam meg a napvilágot Budapesten. 1992-től ’95-ig a Gundel Károly Szakmunkásképző Iskolában tanultam meg a szakma alapjait. Szakmai gyakorlatomat a hajdani Fórum Hotelben szereztem, ahol 8 évet töltöttem el.

Ezután az Aranykaviár étterem csapatát erősítettem, Szásával és Molnár Attilával, ahol alkalmam nyílt megismerkedni az orosz konyha rejtelmeivel. Többször jártunk Moszkvában, Szentpétervárott és megnyitottuk Litvánia első magyaros éttermét. Ez idő alatt több másodállást is vállaltam. Dolgoztam indiai vegetáriánus étteremben, illetve az Alabárdosban. Részt vettem több szakmai versenyen, és meghívtak az RTL Klubon futó Főzőpárbaj című műsorba, ahol „lefőztem” Kovács Lázárt. Ez volt az első alkalom, amikor kamerák előtt szerepeltem.

2004-ben részt vettem egy válogatáson, ahol egy induló gasztronómiai csatornára kerestek műsorvezetőket. Ez volt a Tv Paprika. Több mint 300 szakácsból beválogattak az induló csapatba, ekkor vette kezdetét televíziós karrierem.

Közben munkahelyet váltottam, a Cactus Juice konyhafőnöke lettem. Itt már második alkalommal dolgoztam együtt Magos Zolival, akivel életre szóló barátságot kötöttem. Ekkor született meg közös műsorunk gondolata, melyet „Piaci Capriccio” néven ismerhettek meg a tévénézők. Közös céget alapítottunk amelyben a gasztronómiával foglalkozunk.

Közös munkáink során született meg egy olyan étterem gondolata, amelyben együtt dolgozunk. 2009 januárjában megnyitott a Pastrami étterem, ahol másfél évet dolgoztunk együtt. 2010 nyarán csatlakoztam a Sodexo Mo. Kft. csapatához. Munkám lényege, hogy az óvodások és iskolások ételeit megreformáljam és finomabbá tegyem. Országos szinten több mint 100 főzőkonyhában, 120 ezer gyermeknek főzünk napi gyakorisággal. Célom, hogy az új generáció egészséges ételeken nőjön föl.

Specialitásaim közé tartoznak a halakból és tenger gyümölcseiből készült ételek. A főzés nekem nem csak munka, hanem hobbi és szenvedély is egyben. Nagyon szeretek piacra járni és magam beszerezni az alapanyagokat, mely után otthon is szívesen főzök a családomnak. Szakmai inspirációm a folyamatos tanulás és vágyam, hogy minél több alapanyagot megismerjek és minél több technológiát sajátítsak el.

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6